15. april 2019

Brug for assistance med at skrive teksten…?

Oplever du af og til at sidde med et blankt tekstfelt foran dig – ude af stand til at få skrevet det opslag, den artikel, den pressemeddelelse, den profil, den tale eller den webtekst…? Fordi idéerne bare ikke rigtig vil komme, fordi du ikke kan få tanker og formuleringer struktureret – eller fordi… noget helt tredje…?

Så kan jeg sige så meget, at det gør jeg meget sjældent…! 🙂 Når man som jeg har skrevet (og skrevet rigtig meget og ret alsidigt!) hele livet, så er dét at skrive en tekst en af de helt naturlige grundsten i måden at omsætte viden til formidling på. Jeg har således en helt indgroet proces for, hvordan jeg researcher, får idéer og griber skrivningen an – så jeg er typisk ret hurtigt ude af starthullerne og på tasterne, når først den viden, jeg skal omsætte, er lagret og forstået.

Jeg holder ekstremt meget af processen! Både den kreative proces, som det er at give en tekst sit helt eget liv – men også den tilfredsstillelse, det er at læse den færdige tekst og tænke: “Sådan!”. (Og i langt de fleste tilfælde synes mine kunder heldigvis det samme! :-))

Har du en tekst, uanset genre, som du godt kunne bruge hjælp til – budskaber, du skal formidle, men ikke helt ved, hvordan du skal gribe an…? Så giv mig et kald på 22 151 161 eller mail på info@lounge44.dk – så får vi en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre!

Fik du også læst