Nyhedsbrev

Arkiv

Rigtig glædelig jul

22. december 2023

Kære alle!

Det føles allerede som længe siden, jeg fik taget dette foto – side om side med en smukt blomstrende klematis – tilbage i maj måned. Nu står den på rusk, regn og Rudolf – som julen jo så ofte gør i Danmark.

Det gør mig dog ikke mindre taknemmelig for det år, der nu er ved at være gået. For der har i sandhed været ‘drøn på’ lige frem til nu. Flere nye kunder er kommet til med spændende opgaver, ligesom jeg har haft masser at se til for mine gode, eksisterende kunder. Og efter et lærerigt og inspirerende mentorforløb i foråret har jeg desuden taget mig tid til at pudse mit eget brand lidt af og har bl.a. tilføjet en række nye services. Det kan du læse mere om nedenfor.

Arkiv

Rigtig glædelig jul

23. december 2022

Julelysene er tændt, brunkagerne bagt, gaverne købt og pakket ind, julemusikken toner ud fra højttalerne – og snart breder duften af and og flæskesteg sig i hele huset. Julen er i sandhed en magisk tid på året, som jeg altid glæder mig til.

Jeg vil gerne benytte den dejlige højtid og det snarlige årsskifte til at ønske dig en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Må du og dine kære få nogle hyggelige, nærværende og festlige dage!

Mange tak til mine kunder for den tillid, I altid viser mig ved at lade mig løse kommunikations- og marketingopgaver for jer og jeres virksomheder! Jeg tager det aldrig for givet og glæder mig over hvert og ét af de resultater, vi sammen folder ud!

De bedste julehilsner fra

Marie Louise
Lounge44

Arkiv

BRUG FOR ASSISTANCE MED JERES KOMMUNIKATION?

12. september 2022

Så er det friskt nyt i indbakkerne til alle jer, der er tilmeldt Lounge44’s nyhedsbrev. Er du ikke allerede med på listen, kan du tilmelde dig ved at udfylde formularen ovenfor – og/eller læse nyhedsbrevet ved at klikke på linket til højre.

God læselyst!

Marie Louise
Lounge44

Arkiv

Jule- og nytårshilsen 2021

23. december 2021

Lounge44 ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår! Må I få nogle hyggelige, nærværende og festlige dage sammen med jeres kære!

Mange tak til mine kunder for den tillid, I altid viser mig ved at lade mig løse kommunikations- og marketingopgaver for jer og jeres virksomheder! Jeg tager det aldrig for givet og glæder mig over hver og én af dem!

Mange julehilsner fra

Marie Louise
Lounge44

Arkiv

Tror du på julemanden?

23. december 2019

Hvad ønsker du og din virksomhed jer allermest i relation til jeres kommunikation, PR og markedsføring i 2020? Uanset hvad det måtte være, I drømmer om at komme videre med, så håber jeg for jer, at I får handlet på det. Har I brug for assistance til at komme i gang med (noget af) det, evt. at få lidt struktur på sagerne, så tag gerne fat i mig. Se mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer i gang eller videre – i mit julenyhedsbrev.

RIGTIG GLÆDELIG JUL!