’Start-up’-Pakke

Er du nystartet virksomhedsejer, soloselvstændig, eller driver du en mindre virksomhed med fx 2-10 ansatte? Og drømmer du om at komme helt rigtigt fra start med dit brand med alt fra profiltekst og visuel identitet til content på sociale medier? Så læs med her. I over 20 år er det nemlig lige præcis, hvad jeg har hjulpet diverse virksomheder med. Varierende i størrelse og efter det enkelte firmas behov, men fællestrækkene er mange. Så du er i meget gode hænder!

På baggrund af min erfaring har jeg skræddersyet en start-up-pakke, som indeholder alt det basale, en mindre virksomhed har brug for i relation til kommunikation/ markedsføring for at komme godt fra start til at møde kunder og andre interessenter.

Pakken indeholder følgende:

Et indledende interview på Teams (1 time), hvor du fortæller om dit firma, dit produkt/ din service

På mail sender jeg dig/ jer mit oplæg til handlingsplan og overblik over opgaver, som vi er blevet enige om, jeg skal udføre.

 Vi gennemgår oplægget over telefonen (ca. 30 min.), og herefter tilpasser jeg evt. planen, hvis du/ I måtte have ønsker til ændringer.

Jeg udfærdiger et oplæg til enkelt logo-design.

Jeg udfærdiger et oplæg til kort profiltekst om din virksomhed (typisk ca. 5-10 linjer). Profilteksten kan fx bruges på dit website på “Om os”-siden, i “Om”-afsnittet på Facebook, i profilteksten på Instagram, som footer i pressemeddelelser osv.

 Jeg udfærdiger et oplæg til mini-designmanual med overblik over logo, fonts, farvepalet, billedunivers og evt. grafiske elementer.

Jeg udfærdiger et oplæg til design af visitkort, A6-postkort eller A5-sheet om firmaet (trykklar fil, ekskl. tryk).

 Desuden får du tre forslag til content til sociale medier.

Pris for ‘start-up’-pakken:

5800 kr. + moms

Vigtig info

  1. BEMÆRK: Alle oplæg er inkl. én korrekturgang/ retterunde, dvs. yderligere tilpasninger opkræves som løbende time-tillæg (oven i pakkens pris).
  2. Ønsker du at få skrevet en pressemeddelelse om opstarten af din virksomhed (eller en nyhed i dit firma), som du kan sende til relevante medier, kan dette tilkøbes. Kontakt mig for mere info og pris.
  3. Vedr. betaling/ fakturering: Ved samarbejdets start opkræves halvdelen af beløbet på faktura, som betales inden opstart af konkret arbejde. Anden halvdel af pakkens pris betales efter udført arbejde.

Fik du også læst