6. marts 2024

CASE: Indretning af entré for privatkunde

En kunde kontaktede mig for at få hjælp med indretningen af familiens entré.

Herunder kan du læse lidt mere om hvorfor. og på fotoet øverst ser du et udsnit af min proces med opgaven og løsningsforslaget.

 

Kort om opgaven

Baggangen, der anvendes som indgang til hverdag (og fest, faktisk), fungerer ikke optimalt. Det er en forholdsvis lille gang, der er to døre (hoveddør og dør til køkken) samt nedgang til kælder/ trappe. Mange jakker, sko, huer, benskinner osv. har deres naturlige ’hjem’ her i gangen, og det kniber med at få plads til det hele. På venstre væg har der tidligere været et højskab og et underskab med vask i. Her ønskes nem og åben opbevaring til overtøj, sko m.m.
Familien drømmer om at få malet gangen i en farve, der matcher både husets øvrige stil – samt dem som familie. Ud over optimering af praktikken ønsker familien at få en smule mere ’stil’ og udtryk ind i deres gang, som både for dem selv og gæster er et af de første indtryk, man får, når man kommer til deres hus. 

 

Har du – ligesom denne familie – et rum i huset, der trænger til lidt ekstra kærlighed – så det kan give dig energi fremfor at dræne dig?

Så kontakt mig for mere info om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Opnå harmoni, velvære og energi i dit hjem – via en gennemtænkt indretning med styr på alt fra identitet og funktion til stil, teksturer, FORMER OG farver.

Skal vi gøre dit hjem SMUKT, hyggeligt, lækkert, indbydende og energigivende?

Så kontakt mig for mere info om, hvordan vi indretter/ styler dit hjem, så det passer til dig og din familie.

 

Eksempler på indretninger, jeg har udført + inspiration:

Fik du også læst