18. februar 2020

Nyt samarbejde

Det er altid glædeligt, motiverende og spændende at opstarte nye samarbejder! Og Lounge44 har fået et nyt et af slagsen i hus – nemlig med Lauritz Andersen & Co. ApS v/ Michael Brodersen.

Virksomheden er et over 100 år gammelt traditionsrigt firma (grundlagt i 1884) med en kæmpe viden og knowhow inden for tekniske produkter og artikler, herunder smøremidler, transmissioner, industrislanger og industrigummi.​ Virksomheden ligger på Ove Gjeddes Vej i Odense SØ.

Lounge44 er allerede godt i gang med at hjælpe virksomheden med at sætte marketing, kommunikation og PR i system, herunder at få et nyt website gjort klar til at gå i luften, styring og implementering af tilvirket grafisk identitet, produktion af content til diverse kommunikationsplatforme, herunder web, Facebook og Linkedin, nyt e-nyhedsbrev, udarbejdelse af diverse grafisk materiale, daglig koordinering og sparring – og meget, meget mere…

Det glæder mig altid, når eksisterende kunder henviser til nye kunder, og det er min aftale med Lauritz Andersen & Co. endnu et rigtig godt eksempel på.

Tak for tilliden, Michael! Jeg glæder mig over vores samarbejde, som jeg er helt sikker på vil rykke noget i jeres regi!

/mlp

Fik du også læst