19. marts 2020

MASSER AF LÆKKERT NORDISK CONTENT

Jeg er vild med ‘det nordiske’. Geografien, naturen, æstetikken, litteraturen, indretningen, materialerne, kulturen, mentaliteten, maden. Jeg er vild med det hele, og det taler til mig både følelsesmæssigt, sprogligt og visuelt, så jeg kan mærke, at det bobler i maven og brystet af glæde og interesse. Hvad dét at være nordisk rent faktisk er, kan være svært at forklare, men jeg giver et bud på det i artiklen “Hvad er (det nye) Norden”.

Den artikel og en række andre med nordisk tema er en del af min kunde Aarhus Airports lufthavnsmagasin, der udkom i slutningen af sidste år, og som jeg var med til at lave. Mit bidrag til magasinet var at skrive artikler, læse korrektur samt diverse koordinering, og jeg har bl.a. skrevet følgende artikler:

> “Hvad er (det nye) Norden?”
> “Derfor er vinterbadning så hot”
> “Aarhus og vikingerne”
> “Ski, sne og vintereventyr”
> “Citybreak i Oslo”

Derudover har jeg til magasinet skrevet følgende to artikler, der ikke er relateret til det nordiske tema:

> “10 ting, du bare MÅ opleve i englenes by”

> “LONDON: Afternoon eller high tea?”

Magasinet findes i både en fysisk udgave og i denne lækre online bladre-version:

> Se hele Connect-magasinet online her

Har du og din virksomhed brug for assistance med at få skrevet artikler – det kan være om hvad som helst, så sig til. Så ser vi på det 🙂

/mlp

Fik du også læst