11. januar 2019

Man kan ikke opbygge sin identitet alene

”Hvem man er, finder man ud af sammen med andre. Man kan ikke opbygge sin identitet alene. Man må diskutere værdier, erfaringer, følelser og syn på verden med andre. Det gør samtidig én følsom over for, hvordan andre opfatter én. Det er en af forklaringerne på, at der er så mange følelser på spil i et kulturmøde” (Iben Jensen in: Grundbog i kulturforståelse, 2009).

TANKEVÆKKENDE, ik? Særligt, når man tænker på, at man i én og samme virksomhed sagtens kan have flere kulturer, fordi man fx har meget forskellige typer af faggrupper, opererer i flere lande osv.

Og det er ikke lige altid det mest optimale at “slås” med, når man som virksomhed i samlet flok samtidig skal støtte den samme strategi – men har meget forskellige måder at se og løse ting på.

Arbejder I på tværs af fx fagkulturer, afdelinger og/eller nationale kulturer?
Oplever I udfordringer i jeres interne kommunikation i den henseende…?

Så tag fat i mig! Sammen laver vi en handlingsplan for, hvordan I kommer videre! Jeg hjælper jer også gerne med implementeringen! Ring til mig på 22 151 161, eller send mig en mail på malope@lounge44.dk.

NB! Jeg har undervist på Aarhus Universitet i 8 år – bl.a. i intern kommunikation og organisationskultur – og jeg har i min virksomhed hjulpet en lang række virksomheder med udfordringer inden for netop disse felter!

Fik du også læst