10. september 2019

Branding af dig og din virksomhed

Winnie, Winnie, Winnie…. Du er en super fotograf og tager så fine billeder i naturen – jeg er vild med din stil….! Derfor valgte jeg for nylig at samarbejde med dig, da jeg skulle bruge nye brandingbilleder til min virksomhed.

Som (mange!) andre solo-selvstændige har jeg brug for forskelligt billedmateriale, når jeg markedsfører mig, og et stærkt billede af en selv kan være med til at skabe troværdighed hos modtagerne af ens budskaber. Som selvstændig er man jo selv, helt personligt, en del af det brand, man formidler. Derfor er billeder af en selv også ret relevante i arbejdet med at etablere en stærk brand-identitet.

Nogle kan måske synes, det er selvfedt eller unødvendigt at bruge billeder af en selv, men jeg har det selv sådan, at jeg godt kan li’ at se, hvem jeg handler/ taler med, når jeg skal investere i noget i business-regi. Det skaber grobund for en bedre og hurtigere implementeret relation.

Har du brug for branding-/businessbilleder af dig selv til dit marketingmateriale, kan jeg give mine varmeste anbefalinger af Fotograf Winnie Synia.

Er du på udkig efter en samarbejdspartner til at give dig og din virksomhed en grafisk identitet og udarbejdelse af diverse (opstarts-)materiale, content til dine kommunikationskanaler osv., så er det mig, du skal have fat i. Kontakt mig i så fald meget gerne på info@lounge44.dk. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig!

 

/mlp

Fik du også læst