10. februar 2018

9 års fødselsdag

Den 1. februar var det præcis 9 år siden, jeg startede et liv som selvstændig på fuld tid!

Årene er fløjet af sted, og selvom det ikke har været en dans på roser (for det er – og vil nok altid være – hårdt arbejde at være frue i eget hus), så er det gået så godt og faktisk bedre, end jeg kunne have drømt om.

Egentlig vil det være safe at sige, at den drøm, jeg dengang igangsatte realiseringen af, da jeg opsagde mit faste job som Marketing & Communications Manager i Air Alpha A/S for at blive selvstændig, er gået i opfyldelse….! Og det er virkelig en dejlig følelse! Takker mine gode kunder, der har gjort eventyret muligt!

På billedet ser du et udsnit af Tromsø i Nordnorge, hvor en af mine første opgaver i firmaet fandt sted. Opgaven her gik ud på at optimere den interne kommunikation i Lufttransport AS, Nordens største luftambulanceoperatør – og udmøntede sig bl.a. i, at jeg udarbejdede strategi og planlægning for deres interne kommunikation – og jeg har også siden hjulpet dem med andre opgaver – både hjemmefra og deroppe i sneen, hvor man går med pigsko, kører med snekæder og får sig en øl og en rensdyrpølse på Skarven.

En fantastisk oplevelse, jeg aldrig glemmer. Og som er blevet til mange, mange andre – og særdeles alsidige for mange og meget forskellige kunder.

Altsammen startede det med en uddannelse, erfaring fra primært ét supergodt job, kærlighed til luftfartsbranchen – og ønsket om at få det til at ske. S.E.L.V….

/mlp

Fik du også læst