5. januar 2021

DINE 2021-ORD…?

Er du ligesom jeg stødt på et utal af de her word puzzles i det nye år – fx på Facebook og Instagram? Den slags oversigter med en masse bogstaver, hvor de første ord, du får til at give mening blandt bogstaverne, efter sigende er det, dit nye år bliver fyldt med… Altså en lille form for gamification af de forventninger, du kan have til det nye år.

Og kan du ligesom jeg faktisk ikke lade være med lige at bruge 20 sekunder på at lede lidt blandt bogstaverne og håbe på at finde noget virkelig godt? Så er du nok helt normal!

I nogle af de puzzles, jeg faldt over på bl.a. Instagram, var mine ord bl.a. PURPOSE, MIRACLE, ATTITUDE, HEALTH og SELF. Og selvom det selvfølgelig er lidt skørt og ren hokus-pokus, kan man jo ikke lade være med at sende en lille forvildet tanke til reglen om, at det, du ser/ fokuserer på, tiltrækker du…

Som den stolte ‘producent’ af en spritny Lounge44-puzzle har jeg selv kunnet bestemme, hvad jeg blandt mange ting gerne vil give jer her i det nye år. Så hvilke ord finder du i min puzzle?

NB! Hvis jeg har været blind for sjove/ skæve/ upassende ord, da jeg lavede min puzzle – så hold dig endelig ikke tilbage med at nævne det. Det kunne være lidt sjovt, hvis en af jer faldt over noget virkelig utilsigtet/ upassende. Og “ASS” har jeg bemærket. Jeg mener noget væsentligt sjovere end dét… 🙂

Fik du også læst