Kom godt i gang: Samarbejde med Lounge44

Er du ny her på siden? Hvis ja, så vil du sikkert gerne be- eller afkræftes i, hvorvidt jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. Lad mig starte med at stille dig fem spørgsmål:

  1. Drømmer I om at få mere struktur på jeres interne og/eller eksterne kommunikationsindsats – og måske at arbejde mere strategisk?
  2. Bliver jeres historier ikke – eller kun sjældent – fortalt på jeres sociale medier, website og i nyhedsbrevet?
  3. Savner I en hjælper til at forfatte fx stillingsopslag, pressemeddelelser og blog-indlæg?
  4. Kunne jeres visuelle identitet godt bruge et løft, en opdatering eller en komplet make-over?
  5. Skal I fra tid til anden have produceret grafisk materiale – fx PowerPoint-shows, visitkort og brochurer?

Kan du svare ‘ja!’ til et eller flere af spørgsmålene, er du ret sikkert havnet det rette sted. Lounge44 har nemlig gjort det til sit speciale at assistere små og mellemstore virksomheder med en lang række opgavetyper inden for kommunikation, PR og markedsføring.

Og er der noget, der er vigtigt i dagens Danmark, det meste af verden for den sags skyld, så er det, at du som virksomhed har styr på din kommunikation, herunder dit website, dine sociale medier og dit grafiske look.

Et fast samarbejde med Lounge44 kommer typisk i stand på følgende måde:

  1. Du kontakter mig, og vi får en kort snak om jeres ønsker, drømme og behov. Hvad er grunden til, I kontakter mig – hvor er det, skoen trykker?
  2. Vi mødes hos jer, så vi kan hilse på hinanden, og så vi kan gå lidt mere i dybden med, hvem I og jeres kunder er, og hvad I ønsker jer af et eventuelt samarbejde med mig. Desuden fortæller jeg om min virksomhed, giver jer eksempler på nogle af mine samarbejder, forklarer om samarbejdsform osv. Ved besøget får jeg desuden lejlighed til at ‘snuse’ lidt til jeres kultur – er I formelle/uformelle, hvilke værdier har I, hvordan er omgangstonen, hvordan ‘bor’ I osv. Alt dét er nemlig med til at danne mig et billede af, hvordan I kan li’ stilen og tonen i jeres materiale – fra webtekster og SoMe-opslag til visuelle virkemidler.
  3. Hvis begge parter synes, at vi er et godt match, udarbejder jeg på baggrund af vores snak et oplæg til en kommunikationsstrategi og en handlingsplan, som I får til gennemsyn. Derefter gennemgår vi den sammen og foretager eventuelle justeringer.
  4. Og så er vi klar til at gå i gang med helt konkrete opgaver! Hos mange starter jeg med at få styr på den grafiske identitet i form af en designmanual. Men mange har også et akut behov for at få skrevet nye tekster til et website, formuleret en pressemeddelelse, håndtere en stor nyhed rent kommunikativt osv. Er det tilfældet, starter vi naturligvis der. Det er helt op til jer!

Hvor meget eller hvor lidt?

Et samarbejde med mig indebærer typisk, at vi indgår en aftale om et mere eller mindre fast timetal, som I har til rådighed hos mig om måneden. Inden for det tidsrum løser jeg så de aftalte opgaver – og/eller ad hoc-opgaver. I starten vil der typisk løbe lidt flere timer på, fordi vi er i opstart, fordi jeg skal lære jer at kende, og fordi der kan være nogle stategiske og taktiske retninger, vi skal have på plads, inden vi kaster os over det operationelle arbejde. Men alt det aftaler vi.

Passer det jer ikke at indgå et fast samarbejde, løser jeg også gerne opgaver på enkeltopgave- eller projektniveau. No problem. Dog vil jeg sige, at I helt klart får mest ud at mine evner, hvis vi samarbejder over tid.

Lyder det spændende? Så kontakt mig gerne :-)

Mvh. Marie Louise

malope@lounge44.dk